EL GRAN TEATRE DE LA PASSIÓ DE CERVERA

» ONWARD» I «THE GENTLEMEN»

[ultimate_heading main_heading=»CINEMA» alignment=»left» spacer=»line_only» spacer_position=»bottom» line_height=»1″ main_heading_font_size=»desktop:30px;» sub_heading_font_size=»desktop:22px;»]Cinema al Gran Teatre[/ultimate_heading]
[ultimate_heading main_heading=» DATA I HORARI DE LES SESSIONS» alignment=»left» main_heading_font_size=»desktop:30px;» sub_heading_font_size=»desktop:22px;» margin_design_tab_text=»»]

Diumenge  05/04/2020

«Onward» a les 17:00h

«The Gentlemen» a les 19:30h

 

[/ultimate_heading]

«Onward»

Ambientada en un món de fantasia suburbana dos germans elfs adolescents Ian i Bartley Lightfood s’embarquen en una aventura en la que es proposen descobrir si existeix encara una mica de màgia al món, que els permeti passar un darrer dia amb el seu pare, que va morir quan encara eren molt petits com per a poder recordar-lo.

» The Gentlemen»

Mickey Pearson és un expatriat nord-americà que es va fer ric construïnt un imperi de marihuana a Londres. Quan es descobreix que vol  treure diners del negoci es desencadena un seguit de plans i trames per aquells que volen quedar-se amb la seva fortuna.

[ultimate_heading main_heading=»PREUS I DESCOMPTES» alignment=»left» main_heading_font_size=»desktop:42px;» sub_heading_font_size=»desktop:22px;» margin_design_tab_text=»»]Sessió de les 17:00h  «Onward» –  5€ Entrada General, 4€ Socis de la Passió.

Sessió de les 19:30h «The Gentlemen»- 7€  Entrada General,  6€ Socis de la Passió

[/ultimate_heading]

[ultimate_heading alignment=»left» main_heading_font_size=»desktop:42px;» sub_heading_font_size=»desktop:22px;» margin_design_tab_text=»»]VENDA D’ENTRADES:

A les taquilles del Gran Teatre 1 hora abans de l’inici de la pel·lícula.

 Més informació al tel. 608 781012  o escriure un mail a:  info@lapassiodecervera.com[/ultimate_heading]