EL GRAN TEATRE DE LA PASSIÓ DE CERVERA

JOYFUL. COR JOVE AMICS DE LA UNIÓ

DATA DE LA REPRESENTACIÓ

Diumenge 14 de gener a les 19:00h al Gran Teatre de la Passió.

SINOPSI

El Cor Jove Amics de la Unió, després d’un treball amb el director convidat Ramon Escalé, presentarà un concert del tot atractiu i dinàmic per la naturalesa de les peces que s’interpretaran. Joyful! és el que més caracteritzarà el concert: l’alegria dels joves que, amb molt rigor i professionalitat, oferiran un concert energètic i sorprenent. El concert es completarà amb l’acompanyament musical d’una banda formada per Andreu Moreno a la bateria i Isaac Coll al baix elèctric, a més del mateix Ramon Escalé que combinarà la direcció amb el piano.

Autoria: Cor Jove Amics de la Unió Ramon Escalé Andreu Moreno Isaac Coll Marta Dosaigüas.

Directors: Ramon Escalé Marta Dosaigüas.

Cor Jove Amics de la Unió (Cantants) Ramon Escalé (Piano, composicions i direcció del concert) Andreu Moreno (Bateria) Isaac Coll (Baix).

Durada de l’espectacle: 60 minuts.

PREUS I DESCOMPTES

Entrada General: 22€

Venda Anticipada: 20€

Menors 18 anys: 10€

Reduïda ( Aturats, Carnet Jove, Majors 65 anys, fam. nombrosa/monoparental, TRESC, persones amb discapacitat): 17€.

Grup + de 20 persones: Si sou un grup de més de 20 persones podeu comprar entrades per a un o diversos espectacles a un 30% de descompte del preu de l’entrada. Podeu fer la reserva o demanar informació a cultura@cervera.cat o al telèfon 973 533 503 en horari de 10.00 a 14.00 hores.

VENDA D’ENTRADES (sense comissió)

-També es podran comprar entrades a les taquilles del Gran Teatre de la Passió dues hores abans de l’espectacle.

-Per a més informació podeu contactar amb l’Àrea de Cultura de la Paeria de Cervera escrivint a cultura@cerverapaeria.cat o bé trucant al 973533503 en horari de 10:00h a 14:00h.